Dvajset let geocachinga geokovanec (s ploščico)

14,90

Komplet geokovanca Dvajset let geocachinga s sledljivo ploščico. Ploščica z istim motivom ima samostojno sledilno kodo, zato jo lahko pošljete po svetu.

Ni na zalogi

Opis

Naša najljubša igra praznuje letos dvajsetletnico! Drugega maja je preteklo dvajset let, odkar so ZDA, po geolovski legendi seveda, s preklopom »Velikega modrega stikala« prenehale z načrtnim motenjem GPS signala. Lokacijski sistem GPS je tako postal uporaben za civilno rabo. Že naslednji dan je američan Dave Ulmer v gozdu skril vedro, polno uporabnih predmetov za menjavo in objavil koordinate… V dvajsetih letih je igra zrasla v edinstveno skupnost geolovcev, ki se podijo za več kot tremi milijoni skritih zakladov.

Praznovanju se lahko pridružite tudi z nakupom geokovanca Dvajset let geocachinga. V kompletu s kovancem je tudi sledljiva ploščica, ki jo lahko pošljete po svetu, kovanec pa ohranite v zbirki in ponosno pokažete na geolovskem dogodku.

  • premer kovanca 4,5 cm
  • premer ploščice 3,8 cm
  • kovanec in ploščica imata različni sledilni kodi in sta dva različna sledljivčka z isto ikono. Vpisi v dnevnik kovanca v zbirki so tako ločeni od vpisov v dnevnik ploščice, ki potuje po svetu.

Dodatne informacije

Teža 0.11 kg

Košarica

0

Košarica je prazna.