Last 2020 / First 2020 komplet

18,00

Geolov ob zaključku leta prinaša dva spominka, Last 2020 in First 2021. Spremljajoči komplet pa kar tri sledljivčke: geokovanec in dve sledljivi ploščici.

Pohitite! Zaloga je samo še 1 kos(ov).

Opis

Spominki ob prehodu v novo leto so postali geolovska stalnica. Enega dobimo za konec starega, drugega pa za začetek novega leta. V letošnji motiv so snovalci vpletli kitsungi, staro japonsko umetnost krpanja lončevine z materialom, ki so mu primešane plemenite kovine. Tak način popravila izkaže spoštovanje do vsega, kar je predmet preživel, lom in popravilo pa sta del njegove zgodovine in ne nekaj, kar bi bilo treba prikriti. Metafora leta 2020, ki ga bomo skrpali z novim letom v upanju na boljše čase.

Spominka sta dva, komplet, ki ju spremlja, pa sestavljajo kar trije sledljivčki:  geokovanec Last/First z motivoma spominkov ter sledljivi ploščici Last 2020 in First 2021. Vsak ima svojo sledilno kodo in ustrezno ikono.

Spominka ste si prislužili s kakršno koli najdbo v času od 24. do 31. decembra oziroma od 1. do 8. januarja. Komplet sledljivčkov pa dobite v naši trgovini še danes.

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg

Košarica

1

Delni znesek: 5,60

Prikaži košaricoNa blagajno