Mars Perseverance rover geokovanec

13,50

Geocaching osvaja Mars. Vozilo, ki bo na tem planetu pristalo sredi februarja, bo v resnici orjaški medplanetarni sledljivček. Doma na Zemlji pa je na voljo geokovanec. Rdeč kot Mars in trikoten, kot je v navadi za našitke vesoljskih odprav.

Pohitite! Zaloga je samo še 1 kos(ov).

Opis

Ali je na Marsu življenje? Zdi se, da ne. Zdi pa se tudi, da je morda kdaj bilo. Odgovor na vprašanje, ali je na Marsu geocaching, je manj negotov. Od srede februarja se po njem vozi marsovsko vozilo oziroma rover Perseverance, ki se je spremenil v prvi medplanetarni sledljivček. Nekdo na sedežu igre ima očitno dobre zveze pri Nasi, zato je na vozilu kot del kalibracijskega sistema natisnjena sledilna koda. Zajeta je bila na eni od slik, ki jih je rover poslal na Zemljo, na sedežu igre pa so nam od samega navdušenja dovolili, da zabeležimo marsovski sledljivček, ne da bi ga zares držali v rokah.

Seveda je trenutek, ko je naša najljubša igra zapustila mater Zemljo, ovekovečen tudi kot geokovanec. Rdeč kot Mars in trikoten, kot je v navadi za našitke vesoljskih odprav. Podoben kot njegova manjša sestra sledljiva ploščica. 

Kovanec je širok približno 5,7 cm, visok pa 5,7 cm krat koren iz 3 polovic.

Dodatne informacije

Teža 0.090 kg

Košarica

0

Košarica je prazna.