Dvajset let geocachinga mikro geokovanec

6,50

Leta 2020 se najbrž ne boste želeli spominjati. Razen po jubileju naše igre. Mikro geokovanec Dvajset let geolova je ravno pravi spominek. Za vašo zbirko, FTF nagrado ali darilo za najljubšo geolovko oziroma geolovca.

Pohitite! Zaloga je samo še 3 kos(ov).

Opis

Naša najljubša igra je lansko leto praznovala dvajsetletnico! Drugega maja je preteklo dvajset let, odkar so ZDA, po geolovski legendi seveda, s preklopom »Velikega modrega stikala« prenehale z načrtnim motenjem GPS signala. Lokacijski sistem GPS je tako postal uporaben za civilno rabo. Že naslednji dan je američan Dave Ulmer v gozdu skril vedro, polno uporabnih predmetov za menjavo in objavil koordinate… V dvajsetih letih je igra zrasla v edinstveno skupnost geolovcev, ki se podijo za več kot tremi milijoni skritih zakladov.

Dvomimo, da se boste leta 2020 sploh želeli spominjati.  Morda pa so bili geolovski spomini nanj vseeno lepi in vredni spominka? Na primer mikro (premer 2,5 cm) geokovanca Dvajset let geocachinga. Boste z njim dopolnili svojo zbirko, osrečili prvega najditelja vašega novega zaklada ali presenetili najljubšo geolovko oziroma geolovca? Izbira je vaša …

Dodatne informacije

Teža 0.11 kg

Košarica

0

Košarica je prazna.