Perseverance Calibration geokovanec

14,00

Geocaching osvaja Mars. Vozilo, ki je na tem planetu pristalo sredi februarja, je v resnici orjaški medplanetarni sledljivček. Doma na Zemlji pa je na voljo geokovanec. Replika kalibracijske tarče s sledilno kodo, ki smo jo čakali skoraj mesec dni po pristanku. Na voljo v prednaročilu. Naročite do konca oktobra, dobava v začetku novembra.

Na voljo po naročilu

Šifra: GCMARS-002 Kategorije: , , ,

Opis

Ali je na Marsu življenje? Zdi se, da ne. Zdi pa se tudi, da je morda kdaj bilo. Odgovor na vprašanje, ali je na Marsu geocaching, je manj negotov. Od srede februarja se po njem vozi marsovsko vozilo oziroma rover Perseverance, ki se je spremenil v prvi medplanetarni sledljivček. Nekdo na sedežu igre ima očitno dobre zveze pri Nasi, zato je na vozilu kot del kalibracijskega sistema natisnjena sledilna koda. Zajeta je bila na eni od slik, ki jih je rover poslal na Zemljo, na sedežu igre pa so nam od samega navdušenja dovolili, da zabeležimo marsovski sledljivček, ne da bi ga zares držali v rokah.

Kalibracijska tarča bo ostala na Marsu, njeno repliko pa si lahko že zdaj kot geokovanec zagotovite v prednaročilu. Dobavili ga bomo, ko bomo naslednjič dopolnjevali zaloge iz trgovine v ZDA. Predvidoma enkrat v začetku julija. Naročite zdaj, plačate pa takrat, ko bo znan datum dobave. Če se vam mudi, je na voljo v drugih trgovinah. A niti po približno podobni ceni…

Premer kovanca je približno 5,5 cm.

Dodatne informacije

Teža 0.090 kg

Košarica

0

Košarica je prazna.