Prvi zaklad (Original Stash) komplet geokovancev

23,50

Komplet 3D geokovanca v obliki vedra s pokrovom in treh nano geokovancev, ki predstavljajo Prvi zaklad (Original Stash) in njegovo vsebino. Komplet je bil že dvakrat v nekaj dneh razprodan, ne zamudite te priložnosti po ceni, ki razvaja.

Pohitite! Zaloga je samo še 1 kos(ov).

Opis

Tretjega maja 2000 je Dave Ulmer preizkusil, ali je sistem GPS res na voljo tudi za civilno rabo. V gozdu blizu mesta Portland v ameriški zvezni državi Oregon je skril približno 20-litrsko vedro s številnimi uporabnimi predmeti za menjavo, izmeril koordinate in jih objavil v eni od internetnih novičarskih skupin. Kar je sledilo, je zgodovina, ki traja še danes. Več kot 20 let kasneje lahko postanete lastniki Prvega zaklada tudi sami. V pomanjšani različici, ki jo predstavlja ta 3D geokovanec: vedro s pokrovom, na katerem je vtisnjena sledilna koda, in trije dodatni nano geokovanci v obliki predmetov za menjavo, ki jih je v Prvi zaklad odložil Dave Ulmer.

Komplet sestavljajo štirje geokovanci, vsak z različno sledilno kodo:

  • 3D vedro z magnetnim pokrovom (višina 3,8 cm, premer 3,2 cm)
  • nano geokovanec konzerva fižola (OCB oziroma Original Can of Beans)
  • nano geokovanec frača
  • nano geokovanec videokaseta

Nano geokovanci merijo približno 1,9 × 0,9 cm. Komplet je bil že dvakrat razprodan v nekaj dneh, zdaj pa je znova na voljo.

 

Dodatne informacije

Teža 0.15 kg

Košarica

0

Košarica je prazna.