Nov slovenski sledljivček: TB z logotipom Slovenskega Geocaching kluba.

Slovenski Geocaching klub je društvo, ki so ga leta 2012 ustanovili slovenski geolovci z namenom organiziranja slovenske geolovske skupnosti in promocije naše najljubše igre.

V spletni trgovini SGK geoMarket ponujamo poleg lastnih izdelkov tudi osnovne geolovske potrebščine (vsebniki, dnevniki in začetna vsebina zakladov) ter izbrane sledljivčke in druge izdelke iz ponudbe trgovine Geocaching Shop, katere uradni zastopnik smo. Naš cilj je zagotoviti (predvsem) slovenskim geolovcem možnost nakupa nekaterih geolovskih izdelkov po prijaznih cenah in brez visokih stroškov dostave. Ponudba je zato omejena, obseg in način poslovanja pa prilagojena okviru ljubiteljske dejavnosti društva.

Načini plačila

Najbolj zaželen način plačila je nakazilo na TRR društva po izstavljeni ponudbi oziroma predračunu. Tudi če boste blago prevzeli osebno. Načeloma je izjemoma možno tudi plačilo v gotovini ob prevzemu, vendar nam to povzroča dodatno delo s pologom gotovine na banko.

Možnosti dostave

Trenutno ponujamo dostavo samo v Sloveniji. Izbirate lahko med nasledjimi načini dostave:

  • osebni prevzem na geolovskem dogodku – naročeno blago je mogoče po dogovoru prevzeti na geolovskih dogodkih. Velja predvsem za osrednjeslovensko regijo, če se logistično uskladimo, pa tudi za dogodke zunaj Ljubljanske kotline.
  • pošiljanje po pošti (navadno) – pošiljke do 50 g (v praksi to pomeni 2-3 sledljive ploščice v najmanjši oblazinjeni kuverti) lahko pošljemo kot navadno pismo izključno na odgovornost kupca. Slovenski Geocaching klub ne prevzema odgovornosti za morebitno izgubo ali poškodbo pošiljke. Kar je po naših izkušnjah nekaj zelo zelo redkega, vendar tvegnje ob minimalni poštnini kupec vseeno prevzema nase. 
  • pošiljanje po pošti (priporočeno) – za pošiljke do 2000 g.
  • pošiljanje po pošti (paket) – za pošiljke, težje od 2000 g.

🇭🇷 Informacija za kupce iz Hrvatske 

Kupci iz iz Hrvatske uvijek ste dobrodošli. Na žalost, poštarina je znatno porasla početkom 2021 godine. Troškovi dostave za pismo od 250 g (nekoliko trackable ploćica i/ili geocoinova) su 4,6 EUR, 7,3 EUR ili 9 EUR, zavisno od vrste poštanske usluge (obično pismo na rizik kupca, pismo s praćenjem ili pismo s praćenjem i preuzimanjem uz potpis). Poslije epidemije možda ćemo smisliti nešto privlačnije, ali za sada, to je to. Uz naše dosta niske cijene, još je uvijek isplativo za narudže 2-3 artikala.

Splošni pogoji poslovanja

Splošne pogoje poslovanja naše spletne trgovine si lahko preberete tukaj. Klik stran je tudi politika zasebnosti.

Pomembno: Slovenski Geocaching klub je neprofitno in nevladno društvo, ki so ga ustanovili ljubitelji igre Geocaching. Nizke cene lahko ohranimo le, če poslovanje ne bo preseglo okvirov ljubiteljske dejavnosti članov društva. V primeru kakršnih koli težav pri naročilu, izvedbi nakupa, dostavi ali uporabi naročenega blaga nam pišite na shop@geocacher.si ali kontaktirajte uporabnika SLO Geocaching klub v Središču za sporočila na spletišču Geocaching.com

Košarica

0
image/svg+xml

Košarica je prazna.

Nazaj na nakupe
sl_SISlovenian