Sledljivi hišni ljubljenčki

Pomlad že trka na vrata, zdaj je pravi čas, da v svet pošljete kakšnega sledljivega popotnika. Izberete si lahko tudi katerega od sledljivih hišnih ljubljenčkov, ki so za pomlad na voljo v malo većjem izboru in številu. Zajec? Mačka? Ribica? Izbira je vaša in oddaljena le klik …

še vedno ceneje, kot ste vajeni

Premium naročnina

Premium naročnina vam za eno leto odpre dostop do vseh kotičkov geolovskega spletišča in do vsega, kar ponuja uradna Geocaching mobilna aplikacija. Gre tudi brez, ampak je s Premium precej bolj udobno. Z junijem se bo cena Premium naročnine prvič  doslej zvišala in bo stala 39,99 EUR. Do takrat pa jo v naši trgovini še vedno dobite za evro ceneje kot drugje.

postavljate ali obnavljate zaklad?

Skoraj vse za postavljanje zakladov

Postavljate ali obnavljate zaklad? Vsa najnujnejša oprema je le nekaj klikov stran: vodotesni vsebniki od nano do običajne litrske Lock & Lock škatle, dnevniki za petling vsebnike, magneti… Kompleti vsebnikov so pripravljeni, da jih odnesete v skrivališče.

za vse slovenske geolovke, geolovce in geolovčke

Izvirni slovenski sledljivčki

Slovenski Geocaching klub je v začetku leta 2022 praznoval deset let svojega delovanja. Okrogli jubilej je je bil prava priložnost, da izdelamo sledljivo ploščico s klubskim logotipom. Še vedno pa sta na voljo tudi sledljivčka, s katerih vas pozdravlja zmajček Tradi, maskota našega super uspešnega mega dogodka geoLjubljana 2022. Prvi slovenski mega dogodek je samo še prijeten spomin, z nakupom sledljivčka pa lahko tudi danes prispevate k njegovi izvedbi..

Možnost osebnega prevzema

na geolovskih dogodkih v Sloveniji

Ekskluzivne (in nizke) cene

za slovenske geolovce

Kompleti za postavljanje zakladov

od mikro do običajne velikosti

pošljite jih na potovanje okoli sveta ali do točno določenega cilja

Potovalni sledljivčki

Vrednejše geokovance običajno obdržimo v zbirki in jih pokažemo drugim geolovcem na kakem geolovskem srečanju. Sledljive ploščice pa so namenjene potovanju. Po svetu, kamor jih pač zanese pot, ali do točno določenega cilja. Klasični Travel Bug sledljivček, minimalističen sledljivček z Geocaching logotipom, sledljivček z logotipom Slovenskega Geocaching kluba? Izbira je vaša…

Za nakup ni nikoli prepozno … dokler ne zmanjka, seveda!

Zadnji kosi na zalogi

Vsaka zaloga enkrat poide. Preden se to zgodi, je na voljo še zadnji FTF geokovanec, strašljivi Signal, mini pliško … In še nekaj drugih sledljivčkov. Ni prav, da ždijo osamljeni na polici virtualne trgovine. Pomagajte jim na pot ali na polico s svojimi geolovskimi spominki! 

Košarica

1

Delni znesek: 29,00

Prikaži košaricoNa blagajno

sl_SISlovenian