BONUS SLEDLJIVI SNEŽAK ZA VSAKIH PORABLJENIH 20 EUR!

SGK sledljiva ploščica

5,90

Deset let delovanja Slovenskega Geocaching kluba je prava priložnost za nov slovenski sledljivček! Lahko ga pošljete na potovanje po svetu ali pripnete na svoj najljubši kos geoopreme in z njim beležite svoje potovanje po geolovskem svetu. Naročite čim prej (in vsaj dva)! Na voljo tudi za osebni prevzem na mega dogodku 4. junija v Ljubljani.

Opis

Slovenski Geocaching klub je v začetku leta 2022 praznoval deset let svojega delovanja. Pravo vseljudsko praznovanje te častitljive obletnice še prihaja, prvi vrhunec jubilejnega leta pa vam predstavljamo že danes: sledljivo ploščico s klubskim logotipom oziroma po domače klubski TB. Po nekaj letih imamo spet na voljo potovalni sledljivček domačega založnika. Lahko ga pošljete na potovanje po svetu ali pripnete na svoj najljubši kos geoopreme in z njim beležite svoje potovanje po geolovskem svetu (in ga seveda pokažete drugim geolovcem ob vsaki priložnosti). Ali pa ga postavite na vidno mesto v zbirko svojih sledljivčkov.

Sledljivček meri 50 × 30 mm. Sprednja stran s klubskim logotipom je pred vsem, kar ga lahko doleti na poti (razen pred dolgoprstimi bunklji), zaščitena z epoksi prevleko. Verižica za potnika je priložena.

Dodatne informacije

Teža 0,01 kg

Košarica

0
image/svg+xml

Košarica je prazna.

Nazaj na nakupe
sl_SISlovenian