Postavite / popravite svoj zaklad

Prišla je pomlad. Tudi po koledarju. Zdaj je pravi čas, da postavite nov zaklad ali popravite tiste svoje zaklade, ki zime niso preživeli v najboljšem stanju. Na voljo so kompleti velikosti od nano do običajne, pripravljeni, da jih označite in odnesete na teren.

Novo … in na zalogi

Sledljive ploščice

Nekaj sledljivih novosti je našlo pot tudi v zalogo na virtualnih policah naše trgovine. Upamo, da se na njih ne bo predolgo nabiral virtualni prah. In da bodo kmalu na poti po svetu.

Ugodneje, kot ste bili vajeni doslej

Geocaching Premium

O Geocaching Premium naročnini najbrž ni treba izgubljati besed. Za ceno v povprečju enega piva mesečno (in to niti ne krafta, ampak čisto navadnega) si za 12 mesecev odprete dostop do zakladov vseh vrst in težavnosti v mobilni aplikaciji, naprednega iskalnika, možnosti podeljevanja favoritov in številnih drugih možnosti, ki olajšajo načrtovanje geolovskih odprav. Ob nakupu vam 2,5 EUR vrnemo na darilni kartici ali kar takoj odštejemo ob hkratnem nakupu drugih izdelkov.

Za nakup ni nikoli prepozno … dokler ne zmanjka, seveda!

Zadnji kosi na zalogi

Vsaka zaloga enkrat poide. Preden se to zgodi, je na voljo še zadnji goreči smetnjak, marsovski sledljivček, zombi božiček ali pisan geokovanec z motivom spominkov ob prehodu v leto 2021. In še nekaj drugih sledljivčkov. Ni prav, da ždijo osamljeni na polici virtualne trgovine. Pomagajte jim na pot ali na polico s svojimi geolovskimi spominki! 

Zdaj je pravi čas za nakup!

Dvajset let igre geocaching

Zgodbo, kako je ameriška vlada leta 2000 izključila motenje signala GPS in kako je nekdo naslednji dan v gozdu skril vedro ter objavil koordinate, že poznate. Pripoveduje jo tudi komplet štirih sledljivčkov, 3D replika prvega zaklada. V izzivu Memory Lane obujamo spomine na nekatere prelomne dogodke v razvoju naše igre. Njegov uspešen zaključek lahko proslavite z tudi nakupom Memory Lane sledljivčka. Ali pa si kot spominek omislite mikro geokovanec?

Možnost osebnega prevzema

na geolovskih dogodkih v Sloveniji

Ekskluzivne (in nizke) cene

za slovenske geolovce

Kompleti za postavljanje zakladov

od mikro do običajne velikosti

Košarica

0

Košarica je prazna.