Geokovanec in ploščica: 365 dni

16,90

Masiven geokovanec, s katerim se lahko nagradite za najdbo zaklada na vsak dan v letu. Zaslužili ste si ga še toliko bolj, če ste našli vsaj en zaklad 365 zaporednih dni. Kovanec je mogoče personalizirati z vgraviranim napisom. V kompletu je tudi sledljiva ploščica s samostojno sledilno kodo, ki jo lahko pošljete po svetu v čast tega dosežka. Kovanec je na voljo po naročilu. Če ga naročite do 10. decembra, bo dobavljen pred božičem.

Na voljo po naročilu

Napis na kovancu
Vnesite napis na kovancu (ena ali dve vrstici)
Šifra: GC365-001 Kategorije: , , ,

Opis

Geolov so dogodivščine, raziskovanje in družabni dogodki. Pa seveda tudi statistika. Skoraj vsak, ki ga igra pritegne do kaj več kot nekaj deset najdb, se začne primerjati. Najprej sam s sabo, nato tudi z drugimi. Tekmovalnost sicer ni bistvo igre, a kaj, ko je (po besedah enega najhujših) »pogled na številke tako lep«. Pogled pa je lep tudi na geokovanec, s katerim se lahko nagradite za geolovski statistični dosežek.

Najdba zaklada na vsak dan v letu je poseben dosežek. Petek ali svetek, našli ste vsaj eno skrito škatlico. Če pa vam je to uspelo tako, da ste našli vsaj en zaklad 365 zaporednih dni, ste lahko na dosežek še posebej ponosni. Z geokovancem lahko proslavite dan, ko vam je uspelo zapolniti tabelo vseh vseh 365 dni v letu, ali dan, ko vas je po letu dni srečala pamet in ste nehali nabirati zaporedne dneve najdb. V kompletu s kovancem je tudi sledljiva ploščica, ki jo lahko pošljete na pot po svetu v čast svojega dosežka. Kovanec pa ohranite v zbirki in ponosno pokažete na geolovskem dogodku.

  • premer masivnega kovanca (80 g) kovanca je 55 mm.
  • prosojno osrednje barvno polje razkriva vgraviran motiv.
  • premer sledljive ploščice s priloženo verižico je 40 mm.
  • kovanec in ploščica imata različni sledilni kodi in sta dva različna sledljivčka z isto ikono. Vpisi v dnevnik kovanca v zbirki so tako ločeni od vpisov v dnevnik ploščice, ki potuje po svetu.
  • na polje na zadnji strani kovanca lahko ob doplačilu vgraviramo napis po želji. Napis je lahko v največ 2 vrsticah skupne dolžine 35 znakov, od tega 20 znakov v zgornji in 15 znakov v spodnji vrstici.

Dodatne informacije

Teža 0.11 kg

Košarica

0
image/svg+xml

Košarica je prazna.

Nazaj na nakupe