Geokovanec in ploščica: D/T matrika

16,90

Masiven geokovanec, s katerim se lahko nagradite za enega temeljnih geolovskih izzivov: najdbo vsaj enega zaklada za vsako kombinacijo ocene težavnosti (D) in terena (T) od 1/1 do 5/5. Kovanec je mogoče personalizirati z vgraviranim napisom. V kompletu je tudi sledljiva ploščica s samostojno sledilno kodo, ki jo lahko pošljete po svetu v čast tega dosežka. Kovanec je na voljo po naročilu. Če ga naročite do 10. decembra, bo dobavljen pred božičem.

Na voljo po naročilu

Napis na kovancu
Vnesite napis na kovancu (ena ali dve vrstici)
Šifra: GCDTM-001 Kategorije: , , ,

Opis

Geolov so dogodivščine, raziskovanje in družabni dogodki. Pa seveda tudi statistika. Skoraj vsak, ki ga igra pritegne do kaj več kot nekaj deset najdb, se začne primerjati. Najprej sam s sabo, nato tudi z drugimi. Tekmovalnost sicer ni bistvo igre, a kaj, ko je (po besedah enega najhujših) »pogled na številke tako lep«. Pogled pa je lep tudi na geokovanec, s katerim se lahko nagradite za geolovski statistični dosežek.

Kdor je izpolnil D/T matriko – kar pomeni, da je našel vsaj en zaklad za vsako kombinacijo ocene težavnosti in terena od 1/1 do 5/5 – že ve, da tu ne gre samo za statistiko. Najdba zakladov z najvišjimi ocenami težavnosti oziroma terena je zares izziv. Ta geokovanec je prava nagrada za ta dosežek. Ali pa spodbuda za najdbo tistih nekaj manjkajočih kombinacij, ki bodo zapolnile matriko in zaključile t.i. Fizzy Grid izziv. V kompletu s kovancem je tudi sledljiva ploščica, ki jo lahko pošljete na pot po svetu v čast svojega dosežka. Kovanec pa ohranite v zbirki in ponosno pokažete na geolovskem dogodku.

  • premer masivnega kovanca (80 g) kovanca je 55 mm.
  • prosojno osrednje barvno polje razkriva vgraviran motiv.
  • premer sledljive ploščice s priloženo verižico je 40 mm.
  • kovanec in ploščica imata različni sledilni kodi in sta dva različna sledljivčka z isto ikono. Vpisi v dnevnik kovanca v zbirki so tako ločeni od vpisov v dnevnik ploščice, ki potuje po svetu.
  • na polje na zadnji strani kovanca lahko ob doplačilu vgraviramo napis po želji. Napis je lahko v največ 2 vrsticah skupne dolžine 35 znakov, od tega 20 znakov v zgornji in 15 znakov v spodnji vrstici.

 

Dodatne informacije

Teža 0.11 kg

Košarica

0
image/svg+xml

Košarica je prazna.

Nazaj na nakupe