PRAZNIČNI NAKUPI: bonus Travel Bug zvonček za vsakih porabljenih 20 €

Goreči smetnjak 2020 3D geokovanec

14,50

Goreči smetnjak? Prava prispodoba letošnjega leta. Oziroma vsaj dovolj nenavadna, da si zasluži mesto pod jelko ali v vaši zbirki geokovancev. Smetnjak je bil že dvakrat (in zdaj dokončno) razgrabljen v manj kot enem dnevu, a nam je uspelo pridobiti nekaj dodatnih kosov.

Ni na zalogi

Opis

»Halo Bing? Kako brat? Mjesec dana zatvora zbog prodaje Travel Bug pločica s kodom 000000 naivnim geokešerima? Nema stila taj momak… Nego, zanimaju li te možda novi novcati geocoinovi u obliku kante za smeće? Cijena? Prava sitnica… «

Nič hudega, če zgoraj zapisanega ne razumete. Ali morda razumete, pa vam ni jasno, za kaj gre. To je generacijska šala, ki nekaj pove tistim, ki so rasli s stripom Alan Ford. Podobno je s tem geokovancem. Goreči smetnjak* je bolj severnoameriška kulturna ikona. Pravzaprav bolj nekulturna. Kakorkoli… Ponujamo ga po ceni, ki je v Evropi ne boste našli. Loputki smetnjaka sta magnetni, tako da ni strahu, da bi vse, kar je iz lanskega leta za stran vrečt, spet padlo ven. Sledilna koda je vgravirana zadaj pod znanim napisom.

Smetnjak je širok 4,4 cm, visok 4,1 cm, globok pa 3,2 cm. Vanj ne bo šlo prav veliko, boste rekli? Lahko pa si kot Mali Princ predstavljate, da je v njem točno vse tisto, kar želite iz leta 2020 pustiti za sabo!

Torej? Kot bi rekli v Alanu Fordu: »Kupite 3D geocoin voljenoj ženi, a ne zaboravite i na vlastitu!«

Smetnjak je bil že dvakrat (in zdaj dokončno) razgrabljen v manj kot enem dnevu, a nam je uspelo pridobiti nekaj dodatnih kosov.

* angl. dumpster fire, izraz, ki v ameriški angleščini pomeni »popolno polomijo oziroma zavoženo situacijo ali dogodek«. Z eno besedo, katastrofa.

Dodatne informacije

Teža 0,176 kg

Košarica

0
image/svg+xml

Košarica je prazna.

Nazaj na nakupe
sl_SISlovenian