Nov slovenski sledljivček: TB z logotipom Slovenskega Geocaching kluba.

Premium naročnina 1 leto

29,50

Enoletna Premium naročnina na geocaching.com. Ob vsakem nakupu vam vrnemo 2,5 € na darilni kartici, ki jo lahko uporabite za nakup v naši trgovini, oziroma znesek ob hkratnem nakupu drugih izdelkov odštejemo takoj.

Pohitite! Zaloga je samo še 2 kos(ov).
Šifra: PREMIUM-001 Kategorija:

Opis

O Geocaching Premium naročnini najbrž ni treba izgubljati besed. Za ceno v povprečju enega piva mesečno (in to niti ne krafta, ampak čisto navadnega) si za 12 mesecev odprete dostop do zakladov vseh vrst in težavnosti v mobilni aplikaciji, naprednega iskalnika in možnosti podeljevanja favoritov. Da sploh ne omenjamo obvestil o objavah novih zakladov, ustvarjanja lastnih seznamov, podpore za delo brez podatkovnega omrežja v mobilni aplikaciji, Pocket Query poizvedb in drugih možnosti načrtovanja geolovskih odprav.

Po nakupu boste prejeli kodo, ki vam omogoči eno leto dostopa do Premium ugodnosti na geolovskem spletišču oziroma vam za eno leto podaljša obstoječo Premium naročnino (od dneva njenega poteka naprej). Ob vsakem nakupu vam vrnemo 2,5 € na darilni kartici, ki jo lahko uporabite za nakup v naši trgovini, oziroma znesek ob hkratnem nakupu drugih izdelkov odštejemo takoj.

Košarica

0
image/svg+xml

Košarica je prazna.

Nazaj na nakupe
sl_SISlovenian