Nov slovenski sledljivček: TB z logotipom Slovenskega Geocaching kluba.

Puzzle XL sledljiva ploščica

6,90

Sledljiva ploščica s premerom tri palce in pol (to je skoraj 9 cm), na kateri so kodirne tabele za šest pogosto uporabljanih geolovskih šifer. Zna biti koristna, vsekakor pa bo največji TB, kar ste jih kdaj imeli.

Pohitite! Zaloga je samo še 4 kos(ov).
Šifra: TBPUZZ-001 Kategoriji: ,

Opis

Ste se že kdaj znašli v situaciji, ko je bilo treba na terenu odkodirati geolovsko sporočilo z eno od običajnih šifer? Morsejeva koda, Braillova pisava, plešoči možički, pa uni, ki mahajo z zastavicami? Gotovo ste si v takem trenutku zaželeli, da bi imeli pri roki veliko sledljivo ploščico s kodirno tabelo… No, najbrž niste, ker ste imeli v žepu pametni telefon z aplikacijo, v kateri je takih tabel na stotine. 😉 Ampak saj razumete, kaj smo hoteli povedati s tem neposrečenim uvodom: zdaj si lahko čisto zares omislite XL sledljivo ploščico s šestimi kodirnimi tabelami. Res je velika. Kar poglejte sliko, kako majhna je na njej videti verižica! Na ploščici so Morsejeva koda, Braillova pisava, binarna koda, Matoranska pisava, plešoči možički in zastavice preslikani v staro dobro latinico.

Lahko jo nosite s sabo in beležite svojo pot od zaklada do zaklada (pripravite si prostor za tanjši predmet premera skoraj 9 cm!), lahko pa jo pošljete v svet in upate, da bo nekoč pomagala iz zagate geolovskim kolegom.

 

Dodatne informacije

Teža 0,035 kg

Košarica

0
image/svg+xml

Košarica je prazna.

Nazaj na nakupe
sl_SISlovenian